23948sdkhjf

Debatmøde: Hvad kan forskningen gøre for din forretning?

Hvad kan forskningen gøre for din forretning? DI Nordjylland og ITEK indbyder til møde om dette højaktuelle emne torsdag den 8. september.
DI Nordjylland og ITEK inviterer til møde om, hvad forskningen kan gøre for din forretning. Det foregår torsdag den 8. september fra kl. 14.30 til kl. 17.00 på Novi Forskerpark.

Baggrunden for mødet er den kendsgerning, at vi bevæger os med hastige skridt fra industrisamfundet mod et mere komplekst vidensamfund med en økonomi, der blandt andet kræver, at den enkelte virksomhed skal have tilført ny viden og kompe-tence for at kunne klare sig i konkurrencen. Store dele af den specialviden og kompe-tence skal komme fra universiteter og andre forskningscentre. Forståelse og samar-bejde mellem universiteter og industrien kan dog være meget vanskelig og kompleks. Når forskere taler om “metoder og teori” – taler industrifolk om “løsninger og værk-tøjer”.

Tre virksomheder vil berette om deres erfaringer omkring forskningssamarbejde og Aalborg Universitet kommer for at fortælle om interessante erhvervsrettede forsk-ningsmuligheder. Programmet vedlægges.

IKT Forum, NorCOM og UCONNECT er medarrangører.

Praktiske oplysninger:

Torsdag, den 8. september 2005 fra 14:30 til 17:00

NOVI Forskerpark
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Sidste frist for tilmelding er fredag den 2. september 2005. Det koster ikke no-get at deltage. Tilmeldingsblanket vedlagt. Tilmelding kan også ske pr. email til hns@di.dk.

Kilde: UCONNECT, den 26. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062