23948sdkhjf

Slut med klemte kabler: Linak vil lægge lænestole ned smartere

Integreringen af et komplet aktuatorsystem i en lænestol kan være en udfordring for enhver designer. Risikoen for at gå på kompromis med det æstetiske design er altid en udfordring, og den minimale plads inde i stolen og de mange kabler er en kombination, der kan munde ud i en række kvalitetsproblemer. Men ifølge aktuatorproducenten Linak hører det bøvl nu fortiden til.

Virksomheden har nemlig udviklet et helt nyt system til lænestole, der er beregnet til at få bugt med ovenstående designudfordringer. Systemet består af en eller flere serieforbundne LA10 aktuatorer samt et Bluetooth BLE-stik.

–  Klemte kabler er ofte årsagen til svigtende ydeevne i mange justerbare lænestole, siger Lars Appel Mortensen, der er teknisk salgsingeniør hos Linak, og fortsætter:

–  Med vores nye opsætning er dette problem løst på forhånd. Trådløs Bluetooth®-teknologi hjælper os med at skabe kabelfri kommunikation mellem aktuatorer og betjeningen. Dette vil helt sikkert hjælpe med at reducere antallet af kundeklager og kabelrelaterede kvalitetsproblemer for producenterne.

Baseret på omfattende markedsundersøgelser

Lars Mortensen har sammen med sit team spurgt en række producenter og designere, hvad der udgør et godt justeringssystem, og hvad der typisk giver anledning til bekymring eller udfordringer. Disse indsigter blev hjørnestenene i udviklingen af det nye system.

–  Producenter og designere kan forvente, at dette system er meget lettere at installere, mere intuitivt at bruge for forbrugeren, og vigtigst af alt, vil det være i stand til at levere fejlfri ydeevne i mange år. Jeg mener reelt, at vi har fået det hele kombineret, og det er nu muligt for producenter af lænestole at tilbyde det hele, siger Lars Appel Mortensen.

Det nye system til lænestole kommer med muligheden for at kunne konfigurere på stedet. Kort sagt betyder det, at producenterne selv kan konfigurere eksempelvis hastighed og slaglængde på aktuatorerne, uden at skulle kontakte Linak for opdateringer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093