23948sdkhjf

Kvist genoptager forårets kriseledelse: Vi kan planlægge og manøvrere i det her

Den Årre-baserede underleverandør Kvist Industries er tilbage i kriseberedskab, efter coronaen igen er blusset op i store dele af Europa.

Det skriver Børsen.

Kvist Industries besluttede i foråret at køre kriseledelse med fem taskforces, der har ansvar for henholdsvis medarbejdere, kunder, leverandører, økonomi og eksterne partnere. Alarmberedskabet har de seneste måneder været sænket, men en genopblusning af corona i Slovakiet og Tjekkiet betyder, at virksomheden må forberede sig på snart at skulle skaffe sine råvarer andetsteds, hvis grænserne til de to lande lukkes.

Ifølge adm. direktør Jens Bach Mortensen, er der stor sandsynlighed for, at virksomheden fra på fredag ikke længere kan skaffe råvarer. Direktøren peger dog på, at forårets erfaringer betyder, man er på forkant med situationen. Ifølge ham har coronapandemien ført til, at alle parterne i forsyningskæden i langt højere grad er begyndt at dele informationer med hinanden.

– Vi har fået informationer fra leverandører og kunder, vi aldrig har delt før – for eksempel om besøgsfrekvensen i vores kunders butikker i Sydeuropa. Det har betydet, at vi kunne planlægge i god tid. Både da det gik ned, og da det igen gik op. Det betyder, vi faktisk kan planlægge og manøvrere i det her, siger Jens Bach Mortensen til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109