23948sdkhjf

Nyt kursus i 3D CAD med Alibre Design

Struer Erhvervsskole tilbyder som noget nyt nu kursus i 3D CAD med Alibre Design. Kurset afholdes den 12. – 16. september 2005.
Alibre Design er et komplet CAD-program med alle de funktioner, der skal til for at udvikle, konstruere og designe selv de mest avancerede modeller i både 2D og 3D.

Alibre Design er baseret på den seneste version af standardformatet STEP, hvilket sikrer udvekslingen af filer med alle andre større CAD-systemer. Desuden indgår almindelige formater som SAT (ACIS), DXF/DWG (kun 2D), STL og IGES.

Det er let at komme i gang med Alibre Design. Programmet er i lighed med de fleste andre store CAD-systemer logisk opbygget, og det har alle de moduler, der skal til for at konstruere modeller og skabe produktionstegninger. Desuden er en række tutorials integreret direkte i programmet, hvilket gør indlæringsprocessen en hel del lettere.

Med Alibre Design kan man på ganske enkel vis udvikle, konstruere og modellere dele i tre dimensioner, og samle delene i Assembly-modulet. Alibre Design kan automatisk generere fuldstændige 2D tegninger, som er direkte associative til 3D-modeller. Programmet har desuden en række features, som ikke findes i tilsvarende CAD-systemer; eksempelvis BOM editor (styklistefunktion) real-time samarbejdsfunktion, online forbindelse til direkte support via Alibre Assistant, sheet metal design (kun pro og expert) og en integreret database med flere millioner standardkomponenter fra Cadalog.

Kursusforløbet på Struer Erhvervsskole beskæftiger sig grundlæggende med 3D CAD. Kursisterne vil blandt andet komme til at arbejde med 3D modelopbygning, fra 3D til 2D samt oprettelse af relationer og definitioner. Desuden kommer forløbet omkring visualisering og animation.

Kursusfordel: Alibre Design til fordelagtig pris
I forbindelse med gennemførelse af kurset vil det være muligt at erhverve sig en version af Alibre Design inklusiv 10 timers træningsmateriale på cd'er.
Alibre Design Standard vil koste kr. 5595, 00 ekls. moms, mens Alibre Design Professional vil kunne fås for kr. 9995, 00 ekls. Moms


Praktiske oplysninger:
Forløbet afholdes den 12. - 16. september 2005 i Kursuscentret, Jernbanegade 8, 7600 Struer.

Alle dage kl. 08.00 – 15.00
(fredag kl. 08.00 – 12.30)

Forløbet er en Arbejdsmarkeds-uddannelse (AMU)

Deltagerbetalingen for beskæftigede er kr. 500,- pr. deltager. Der kan søges om VEU-godtgørelse for deltagere, der hører til AMU-gruppens primære målgruppe.

Tilmelding senest den 1. september 2005 til Struer Erhvervsskole:

Karin Rasmussen, tlf. 9663 4546 - karin@strueres.dk
Kursuschef Kurt Poulsen tlf. 9663 4531 - kurt@strueres.dk

Kilde: Pressemeddelelse fra Vlightdesign, den 25. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078