23948sdkhjf

Udskilningsløb i møbelbranchen

Selvom der spores en svag optimisme i træ- og møbelindustrien, er der stadig virksomheder i møbelbranchen, der må lukke.
Det går fremad i træ- og møbelindustrien, men det er stadig svære tider for de virksomheder, der lever af masseproduktion af fyrretræsmøbler. Producenterne har simpelthen ikke været gode nok til at forudse befolkningens ændring i møbelsmag, ligesom virksomheden ikke har kunnet modstå konkurrencen fra Østeuropa.

- Vores møbelvirksomheder forsvinder. Men det gør produktionen altså ikke helt i samme målestok. Selv om det også her er gået ned af bakke. Sagen er, at de store bliver større. Så enkelt kan det siges, siger Lasse Jensen, branchedirektør i Træets Arbejdsgiverforening, til Industriens Dagblad idag.

Så selvom Træets Arbejdsgiverforening siden 2000 har haft et faldende medlemstal i takt med møbelvirksomhedernes afvikling, er produktionen bevaret.

De seneste tal fra branchen viser da også, at erhvervstilliden er vokset. For branchen generelt tegner det lysere i fremtiden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078