23948sdkhjf

Halvårsrapport fra Brdr. Hartmann

Det er gået som forventet hos Brdr. Hartmann. Underskuddet i Nordamerika er reduceret og vækstfremgang i Europa. Koncernen fastholder forventningerne til 2005.
Den seneste halvårsrapport fra Brdr. Hartmann byder ikke på de store overraskelser, men viser derimod at virksomheden har nået de mål, som blev udmeldt for 2005. Koncernens omsætning er vokset med 8 % i forhold til 2004, hvilket primært skyldes en god periode i Æg- og Frugtemballage Europa.

I 2. kvartal reducerede Æg- og Frugtemballage Nordamerika samtidig sit underskud med 20 millioner kroner i forhold til samme kvartal i 2004. Dermed er underskuddet i årets første halvår reduceret med 36 millioner kroner sammenlignet med 2004.

Nordamerika er stadig koncernens største udfordring. Det er nødvendigt med fortsat forbedring af produktionen, hvis forventningen om en halvering af underskuddet i 2005 skal indfries.

Brdr. Hartmann har specialiseret sig i design og produktion af tilpassede, miljøvenligt og beskyttende emballage til blandt andet industrien.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Brdr. Hartmann, Københavns Fondsbørs, den 22. august. http://www.hartmann.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078