23948sdkhjf

Teknologisk Institut inviterer til konference om Det Danske Træhus

Der opføres træhuse som aldrig før i Danmark. Træhuse er kommet ind som et stærkt konkurrencedygtigt alternativ på byggemarkedet, og en betydelig del af kø-berne har taget det til sig. Den samme tendens ses også rundt omkring os i hele Nordeuropa. Hvor end man befinder sig i landet dukker der nye træhuse op både som enfamilieshuse, men også større træhusbyggerier ser dagens lys. Nu giver Tek-nologisk Institut dig muligheden for at følge med i den udvikling.
Den 21. september 2005 afholder Teknologisk Institut konferencen Det Danske Træhus.

Konferencen giver producenter, rådgivere, arkitekter og andre med interesse for træhuse mulighed for at samles og få faglige og sociale input samt idéer til udvikling af fremtidens træhuse. På dagen vil der være en lang perlerække af indlæg om træ-huse, hvordan de bygges, erfaringer fra bygherrer, rådgivere og udførende. Endelig vil der sidst på dagen blive set på den mere tekniske del af det at bygge træhuse, hvor emner som energiforbrug, indeklima og holdbarhed er temaer.

Dansk træhusindustri har en unik mulighed for at få en solid konkurrenceposition på et internationalt marked for træhuse, hvor industrielle metoder og arbejdsprocesser skal skabe arkitektonisk fleksibilitet med høj byggeteknisk kvalitet og overkommelige boligpriser i såvel opførelses- som anvendelsesfasen.

Nærmere information om konferencen kan fås på:

http://www.teknologisk.dk/konferencer/15285

Peder Fynholm, tlf.: 72 20 23 33.
http://peder.fynholm@teknologisk.dk

Frederikke Larsson, tlf.: 72 20 23 15 http://frederikke.larsson@teknologisk.dk

Kilde: Teknologisk Institut, den 16. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063