23948sdkhjf

Møbelsnedkeri Kjeldtoft har stor succes med møbelserie

Umiddelbart kan det være svært at se ligheden mellem Fænø Gods i Lillebælt og Carlsbergs nye husbryggeri i København. Men det er der. Både godset og husbryggeriet er møbleret af det århusianske møbelsnedkeri Kjeldtoft.
Hos Møbelsnedkeri Kjeldtoft i Brabrand ved Århus har de haft travlt på det seneste. Der har været stor efterspørgsel på virksomhedens møbelserier, og inden ferien var det Carlsberg, der fik leveret borde til nyt bryggeriinitiativ. Carlsberg i Valby har siden november sidste år haft travlt med at bygge et helt nyt husbryggeri, der netop er åbnet. Centeret fungerer også som besøgscenter, og bryggeriet forventer, at der vil komme 150.000 gæster årligt. De vil alle komme til at nyde deres øl på borde fra Kjeldtoft.

Ordren til Kjeldtoft lød på 40 Koto borde i sæbebehandlet elm. Bordene er fremstillet af det sidste europæiske elmetræ, som virksomheden har fundet hos Risør i Rødovre. Gert Kjeldtoft betegner selv opgaven for Carlsberg som lidt af en prestigeopgave og glæder sig over, at så mange i fremtiden vil komme til at se og opleve virksomhedens møbler.

På Fænø Gods har de ligeledes satset på møblement fra Kjeldtoft. Virksomheden har her møbleret flere områder af godsets hovedgård og bakkehus. Også her er der tale om møbler fra Koto-serien, primært bænke og borde.

Møbelsnedkeri Kjeldtoft beskæftiger i dag tre faglærte møbelsnedkere og to lærlinge. Virksomheden har siden 1991 fremstillet møbler og inventar i samarbejde med arkitekter og designere.

Kilde: Møbelsnedkeri Kjeldtoft. http://www.kjeldtoft.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062