23948sdkhjf

Hvordan bliver en tømmerhandler mere sexet?

I samarbejde med Instituttet for Opinionsanalyse (IFO) gennemfører Trælasthandlerunionen TUN nu en imageundersøgelse af trælastbranchen.
Undersøgelsen løber til og med marts 2012 og skal give et billede af trælastbranchens image og være med til at synliggøre barrierer og potentialer.

- I løbet af ganske få år vil udviklingen medføre færre unge og flere ældre. Mange vil forlade arbejdsmarkedet og færre vil træde ind. Det er en udfordring for alle brancher – ikke mindst vores, som – hvis vi skal være ærlige – måske ikke er forbundet med det mest progressive og 'sexede', oplyser TUN.

- Vi tror, at hvis vi synliggør de reelle arbejdsopgaver og karrieremuligheder bedre, vil flere finde arbejdet og mulighederne attraktive. Men først vil vi afdække den reelle oplevelse af vores branche i forskellige segmenter, lyder det endvidere.

Foreløbige resultater præsenteres på årsdag
Undersøgelsen baseres på interviews blandt handelsskoler, folkeskoler, studievejledninger, de HR-ansvarlige i alle større og mellemstore kæder samt ansatte og ledere hos udvalgte trælasthandlere.

En del af planen er også at lade branchen selv komme til orde, og op til TUN’s årsmøde gennemføres derfor en mailbaseret undersøgelse blandt alle TUN-medlemmer.

På selve årsdagen fremlægges de foreløbige resultater af undersøgelsen med henblik på en diskussion af branchens muligheder i de kommende år.

Undersøgelsen gennemføres af IFO – Instituttet for Opinionsanalyse – som har meget stor erfaring med imageundersøgelser.

Kilde: www.tun.dk

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127