23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn åbner flere butikker i jagten på milliarden

Fredag kunne Carl Hansen & Søn slå dørene op til en ny butik i Paris. Det er møbelproducentens butik nummer ti, og ifølge Knud Erik Hansen, ejer og adm. direktør, bliver det ikke den sidste.

Det skriver Finans.

For Carl Hansen & Søn er virksomhedens egne forretninger et vigtigt skridt på vejen til at nå den erklærede målsætning om en milliardomsætning.

I dag sælger producenten af blandt andet Wegner-klassikere sine møbler på 60 markeder, og de ti butikker er fordelt over hele verden. Det er dog særligt i Asien, virksomheden mærker fremgang, og derfor har møbelproducenten også et særligt godt øje til Shanghai, når den næste butik skal placeres. I første omgang har coronaen dog forsinket de kinesiske planer, men det betyder ikke, at der nødvendigvis bliver skruet ned for frekvensen af nye butiksåbninger i mellemtiden.

– Det kan være, vi åbner tre-fire butikker andre steder, mens vi venter på at kunne åbne i Shanghai. Der er masser af muligheder i Europa, så det her er kun en begyndelse. Som vi kan se det, sætter folk pris på, at der er lokale, venlige mennesker i butikkerne, som er lært op i, hvad fordelene er ved et Carl Hansen & Søn-produkt, siger Knud Erik Hansen til Finans.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109