23948sdkhjf

Teknologisk Institut inviterer til temadag om globale logistikløsninger

Den 29. september 2005 afholder Teknologisk Institut, Emballage og Transport temadag om Globale logistikløsninger.
Den 29. september 2005 afholder Teknologisk Institut, Emballage og Transport temadag om Globale logistikløsninger.

Globaliseringen er i fuld gang og ikke mindst danske virksomheder mærker den internationale konkurrence på produkter og systemer i bred forstand. De internationale handelsmønstre og IT-udviklingen gør det muligt nærmest online at udveksle markeds- og produktviden fra hele verden.

Dette er lige præcis den udfordring, som danske virksomheder står overfor: Hvordan udnyttes den danske arbejdskraft (kompetencer og viden) bedst muligt i forhold til de muligheder, der ligger internationalt for at producere og distribuere? Hvilke krav stiller dette til logistikken og de bagved liggende løsninger? Outsourcing er ikke et mål i sig selv, men kan være et middel til at sætte fokus på og bevare netop de kernekompetencer i Danmark, som skaber mest værdi for kunderne.

Temadagen sætter fokus på de kriterier og overvejelser, man skal igennem for at kunne beslutte, hvilke aktiviteter, man evt. vil overdrage til leverandører og samarbejdspartnere. Der vil være et line-up af spændende virksomheder, som deler deres erfaringer og giver gode råd til brug for virksomheder, der står midt i overvejelserne eller blot vil søge en bredere viden om globale logistikløsninger.

Temadagen lægger som altid op til dialog og debat i forbindelse med de præsenterede cases.

Programmet for temadagen kan ses her: http://www.teknologisk.dk/transport/16752

Praktiske oplysninger:

Sted:
Teknologisk Institut, Gregersensvej, 2630 Taastrup. Indgang 6, lokale 60

Tid:
Torsdag, den 29. september 2005, kl. 09.00 - ca. 17.00

Priser:
Medlemmer af Forum for Logistik og E-handel kr. 995,-. Øvrige kr. 2.990,-. plus moms. Prisen inkluderer deltagermappe og traktement i løbet af temadagen.

Tilmeldingsfrist:
Torsdag, den 23. september 2005. Tilmelding kan ske på adressen: http://www.teknologisk.dk/transport/16752 eller via telefax nr. +45 72 20 31 85 eller e-mail et@teknologisk.dk til Teknologisk Institut, Emballage og Transport.

Yderligere information kan fås hos Seniorkonsulent Jack Frisbæk, tlf. +45 72 20 31 76, Teknologisk Institut, Emballage og Transport.

Kilde: Pressemeddelelse fra Teknologisk Institut, Emballage og Transport, den 10.august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078