23948sdkhjf

Møbel-transportør sender kompensationsmillioner retur

LGT Logistic, der transporterer møbler i hele Europa og blandt andet er logistikpartner for Actona Company, nærmer sig nu samme aktivitetsniveau som før coronakrisen. Alle ansatte er tilbage på arbejde, og derfor kan transportkoncernen nu sende en del af de lønkompensationsmillioner, den har modtaget, retur.

Det skriver Horsens Folkeblad.

I slutningen af marts tog LGT–direktør John Riis en beslutning om, at sende 50 ansatte hjem og følge anbefalingen fra sin brancheforening om at søge tre måneders lønkompensation. Allerede godt to måneder senere blev alle 50 dog kaldt tilbage på arbejde.

- Da vi sendte folk hjem, så vi ind i et sort hul, hvor ingen vidste, hvad der skete. Vi oplevede markeder i frit fald i lande som Frankrig, Spanien og Italien, og vi måtte kalde 30 lastbiler hjem fra udlandet, siger John Riis til Horsens Folkeblad.

I den første periode efter coronanedlukningen oplevede, at LGT's forretning gik ned med 50 procent, men da Skandinavien og Sydeuropa igen begyndte at åbne op, betød det, at LGT den 27. maj kunne gå ud af lønkompensationsordningen.

LGT Logistic havde i alt modtaget 3,26 mio. kr. i lønkompensation, men nu lander det reelle beløb på ca. 1,9 mio. kr. i stedet.

 

Læs mere om: LGT
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203