23948sdkhjf

Træpromenade lader vente på sig: Brædderne var ikke lange nok

En træpromenade langs Mølledammen i Tønder skulle egentlig have været færdig efter sommerferien, men sådan er det ikke gået. 

Forklaringen på forsinkelsen er, at arkitekten har regnet sig frem til forkerte mål på nogle egebrædder, der skulle beklæde en del af promenaden. Det skriver JV.dk. 

– Alle kan lave fejl. Det kan du og jeg - fejlen har bevirket, at man har bestilt brædder, der ikke er lange nok. Desværre, forklarer Tønder Kommunes projektleder, Torsten Hoffmann, til avisen. 

Færdiggørelsen af gangbroen kan tagen nogen tid endnu. 

Først skal der findes egnet træ, som skal tørres, og så skal de nye brædder saves til i den rette længde

Træpromenade og Tøndermarsk Initiativet

Træpromenaden og cirkelbroen ved Mølledammen i Tønder er en del af Tøndermarsk Initiativets seks projektspor og er udarbejdet i samarbejde med borgere og interessenter i byen. Den skal sikre nye byrum og fortællinger gennem nye oplevelser i Tønder.

Planernen er udarbejdet af et rådgiverhold bestående af Effekt Arkitekter med underrådgiverne Envidan, Trafikplan og Jørgen Overby´s Tegnestue.

Tøndermarsk Initiativet er et samarbejde mellem Realdania, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, Nordea-fonden og Tønder Kommune om at udvikle Tøndermarsken, så området bliver endnu mere attraktivt at besøge, bo og arbejde i.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063