23948sdkhjf

Ide Møbler satser på global ekspansion

Ide Møbler vil ud i verden og har derfor indledt samtaler med møbelkæder i Norden. Det skal skabe fundamentet for en større ekspansion også uden for Skandinavien.
Danske Ide Møbler er gået i gang med at gøde jorden, så møbelkæden kan komme ind på markederne i Sverige og Norge. Den danske møbelkæde stopper dog ikke her. Ekspansionen mod Nord er kun første skridt i en større vækststrategi.

- Der er stor interesse om vores koncept. Vi åbner to-fire butikker om året uden for Danmark, men når vi først har fået en nordisk alliance på plads, kan vi sætte fuld fart på en international ekspansion, siger John Rohde-Madsen, administrerende direktør hos Ide Møbler, til Dagbladet Børsen.

Forhåbningen er, at Ide Møbler om halvandet år kan indlede samarbejde med andre nordiske møbelkæder og på den måde samle op mod 4 milliarder kroner salg i Norden. Sidste år tjente Ide Møbler 21 mio. kr. før skat og 15 mio. kr. efter skat i Inbodan Holding. Oven i skal lægges indtjeningen fra de 39 selvstændige møbelvarehuse, der i dag er i Danmark, fremgår det af avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158