23948sdkhjf

Dinesen har slået sig på møblerne

Dinesen, der hovedsageligt er kendt for sine plankegulve, kunne under 3daysofdesign, præsentere gæsterne for sin første møbelkollektion.

Dinesen Collection består af otte produkter, blandt andet en bænk og en daybed, og stregerne er slået af designduoen Design Studies, der består af Mikkel Vestergaard og Hans Peter Dinesen, der er femte generation i Dinesen-familien.

– Det har været et naturligt skridt for Dinesen at gå i gang med at designe interiørobjekter i træ. Igennem mange år har vi netop samarbejdet med designere og arkitekter om møbler, og andre interiørdele end kun gulve, og der var derfor ikke langt til selv at lancere en linje. Kollektionen er baseret på det samme smukke træ, som vores gulvplanker kommer fra og med en optimering af udnyttelsen af træet til mindre dele, får vi brugt så meget af stammen som muligt, udtaler Rikke Smidth-Fibiger, marketingdirektør i Dinesen, i en mail til Wood Supply.

– Dele af kollektionen er allerede i brug hos for eksempel Noma i deres personalekøkken og her har vi oplevet en glæde ved brugen af dem. Vi har store forventninger til kollektionen og har allerede ordrer i bogen. Med flere produkter i pipeline, er vi sikre på, at Dinesen nu kan komme ind mange flere steder og flere mennesker kan opleve glæden ved træ, fortsætter hun.

Kollektionen består af fire møbler, og hertil kommer møbelplanker, bukke, de dekorative Dinesen Bricks af overskudstræ og endelig interiørduften DD-2 – en olieblanding, der kan påføres den medfølgende træklods og ifølge Dinesen ”repræsenterer Douglas-træets rejse fra den nyskårne træstamme og den tørre træduft ved savværket frem til den rolige følelse af at gå barfodet på et Dinesen Douglas gulv.”

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203