23948sdkhjf

Fra byggetekniker til kvinden bag Årets Tvis-butik

I foråret 2018 tog Vibeke Bendorff, der har en baggrund som byggetekniker, springet fra et job som chefindkøber i en lokal virksomhed til selvstændig køkkenforhandler i Esbjerg. Konstant fokus på at skabe ny udvikling af konceptbutikken og et forretningsmæssig tag på drift og salg har været med til at skabe en attraktiv forretning i vækst.

På Tvis Køkkeners årsmøde for forhandlere blev Vibeke Bendorff for nyligt hædret for sin indsats med prisen som ”Årets Tvis-forhandler 2019”.

– Vibeke Bendorff er lykkedes med at opbygge en succesrig køkkenbutik med både private og erhvervskunder helt fra bunden, begrunder kædechef Per Sander valget af Esbjerg-butikken.

– Som køkkenkonsulent forstår hun hele tiden at udvikle konceptbutikken og give kunderne nye oplevelser, og som forretningskvinde forstår hun at drive og optimere forretningen i tæt samarbejde med kædekontoret, siger kædechefen.

Mange veje til køkkenkonsulent

Tvis Køkkeners 360 kvm. store Esbjerg-butik ligger side om side med andre af byens større køkkenforhandlere, og har foruden forhandleren selv en erfaren køkkenkonsulent. Og der er brug for flere konsulenter til at udarbejde gode indretningsløsninger for køkkener, bad og garderober til et stigende antal kunder:

Læs også: JKE stikker flaget i Fyn

– Dygtige køkkenkonsulenter og -forhandlere kan være svære at rekruttere, men mange veje kan føre til en succesfuld karriere i køkkenbranchen. Det er Vibeke selv et godt eksempel på, siger Per Sander.

Vibeke Bendorff, der kender udfordringerne ved at være selvstændig fra sin mands byggefirma, har som køkkenforhandler fået opfyldt en drøm:

– Jeg har ikke et øjeblik fortrudt springet og trives i køkkenbranchen og særligt i samarbejdet med kunder og kædekontor, lyder det fra Årets Tvis-forhandler.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11