23948sdkhjf

Messeleverandør har mere end halveret staben

Messeindustrien har lidt under de seneste otte måneders nedlukning, og for Standdesign i Nyborg har det betydet, at man har måttet sige farvel til 13 af 23 medarbejdere.

Det skriver Børsen.

– Vi har desværre måttet tilpasse virksomheden til markedet og virkeligheden i denne periode. Men målet har været sikre et Standesign, hvor vi kan genansætte igen, når messemarkedet og verden åbner op igen. Vi har brugt tiden på en rekonstruktion rent strategisk, til at se på hvad skal vi have på hylderne, hvilke ydelser har vi skal tilbyde og så vi er overlevelsesdygtige, hvis markedet ændrer sig igen, siger adm. direktør André Minier til avisen.

Børsen fanger direktøren på en telefon fra en messehal i Hamborg, hvor Standdesign efter mange måneders messetørke nu skimter lys forude.

Således håber André Minier, at messen i Hamborg kan være startskuddet til en ny måde at afvikle messer og udstillinger på, hvor diverse coronarestriktioner kan overholdes. Både branche og messecentre er nemlig klar til at afvikle messer på en sikker måde, fortæller han, men ikke desto mindre forventer Standdesign-direktøren, at der går op mod seks måneder, før det igen bliver naturligt for gæster at opsøge messer og udstillinger.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125