23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra JUNGET A/S

Fra den tyske producent Weinig, som er verdens førende leverandør af maskiner til massivtræsindustrien, introducerer JUNGET A/S nu en lang række produktnyheder.
JUNGET A/S introducerer Weinig nyheder

Fra den tyske producent Weinig, som er verdens førende leverandør af maskiner til massivtræsindustrien, introducerer JUNGET A/S nu en lang række produktnyheder.

Det sensationelle bearbejdningscenter Weinig Conturex
En af nyhederne er bearbejdningscentret Weinig Conturex, som er et helt nyt koncept til hurtig boring, fræsning og profilering af møbeldele på op til 3 meters længde – alt sammen i én operation og kun betjent af én mand. At Conturex sikrer stor nøjagtighed og en perfekt overfladekvalitet er givet. Det unikke ved Conturex er det patenterede fødningsbord med to arbejdsstationer og to værktøjsmagasiner, som sikrer et hurtigt og uafbrudt gennemløb.

Totalt nyudviklet kehleprogram
Weinig har desuden udviklet et helt nyt kehleprogram med Powermat-serien. Maskinerne er alle udstyret med det patenterede PowerLock værktøjssystem og HSK optag, som sikrer hurtigt værktøjsskift og kort omstillingstid. Kehlemaskinerne fås med op til 12.000 omdr./spindel, og alle maskinerne har en meget høj fremføringshastighed. Eksempelvis har den nye Powermat 6000 en fremføringshastighed på 600 m/min. Alle maskiner sikrer desuden maksimal overfladekvalitet.

Afkortersave til ethvert behov
Fra Dimter, Weinigs specialist i optimeringsafkortere og lamineringspressere, introduceres nu en række helt nye afkortersave bl.a. OptiCut S90, som fås i 4 modeller. Grundmodellen S90 er egnet til universel tilskæring af enkeltdele eller serier. Model ”XL” afkorter store tværsnit. ”Exact” udmærker sig ved en fortrinlig længde- og vinkelnøjagtighed, og model ”Speed” er specielt udviklet til hurtigt gennemløb. Som alle OptiCut modeller kan S90 afkorteren vokse med opgaven, idet den kan udbygges efter behov.

Dimter slog egen verdensrekord
Anden nyhed er afkorteren Dimter OptiCut 450, som vakte stor opmærksomhed på forårets Ligna-messe i Hannover. På messens sidste dag flokkedes over hundrede mennesker omkring afkorteren Dimter OptiCut 450 Quantum, hvor Dimter med 540 emner i minuttet slog sin tidligere verdensrekord. Fra JUNGET A/S lyder det, at man under normale produktionsforhold sagtens kan køre 300 emner igennem i minuttet.

Nye kilesinkeanlæg fra GreCon
Fra Grecon, som er førende inden for kilesinkeanlægget, introduceres det nye ProfiJoint kilesinkeanlæg. ProfiJoint er et nyudviklet anlæg, der gør det muligt selv for mindre virksomheder at etablere en profitabel produktion ved anvendelse af teknologien fra de større GreCon anlæg. ProfiJoint kan arbejde med trætykkelser på 50 mm, bredder op til 150 mm og minimum trælængde 150 mm. Det patenterede limpåføringssystem ”Flankenjet” sørger for nøjagtig dosering og en limbesparelse på op til 30%.

En anden nyhed fra GreCon var kilesinkeanlægget HS180, hvor man nu kan komme helt op på 200 emner i minuttet i kontinuerligt gennemløb og med 12 prestakter i minuttet.

Kilde: Pressemeddelelse fra JUNGET A/S, den 4. august 2005. www.junget.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062