23948sdkhjf

Nyt om navne: Jubilar hos Furnhouse og nyt ansigt hos Outrup

Hos Furnhouse i Odense kan sælger Carsten Friis snart fejre hele to runde dage. Den 9. september fylder Carsten Friis nemlig 60 år, og i samme ombæring kan han fejre 30 år som møbelrepræsentant på de danske landeveje. Her startede han hos Marmorino, og har siden været hos på Tvilum-Scanbirk og Skalma, inden han for to år siden kom til Furnhouse.

Den fynske møbelgrossist inviterer derfor til reception d. 9. september, hvor der fra kl. 13 til 20 bydes på ”lidt godt til ganen” i lokalerne på C. F. Tietgens Boulevard 30 i Odense.

Ny rådgiver til Outrup

Dan Vejle, 28 år, Roslev, er den 1. juli tiltrådt som ny kunderådgiver i salgsafdelingen hos Outrup Vinduer & Døre i Nykøbing Mors. Dan er ansat på baggrund af øget aktivitet i virksomheden, og han bliver i sin stilling ansvarlig for at rådgive og servicere vinduesproducentens kunder i Midtjylland.

Dan er uddannet tømrer og har derfor rigtig gode forudsætninger for at yde kunderne en god rådgivning. Han har tidligere været ansat i produktionen og som kunderådgiver hos Outrup og er nu kommet tilbage i folden igen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109