23948sdkhjf

CJC Gruppen vil være størst

Den danske forhandler af kontormøbler, CJC Gruppen A/S i Esbjerg, vil være den største udbyder i branchen. Virksomheden har med sine tre strategiske opkøb i løbet af sommeren taget et kraftigt skridt på vejen.
I løbet af sommeren har CJC Gruppen overtaget tre virksomheder inden for branchen. Dermed er kontorforsyningsvirksomheden godt i gang med at indfri sin ambition om at blive den største udbyder i branchen.

For nylig overtog CJC Gruppen Tofte Kontorcenter A/S i Hillerød og Lyngby, ligesom Labofa Munchs koncepthouse ved Østerport Station i København og Schmidt Kontorcenter A/S i Esbjerg og Kolding er blevet overtaget af CJC Gruppen.

- Med de seneste opkøb er vi for alvor blevet landsdækkende og har lagt yderligere distance til de nærmeste
konkurrenter. Men vi standser ikke her. Vi vil være den største udbyder i branchen i Danmark både gennem flere opkøb og vækst, siger direktør Imad Mahaini til Dagbladet Børsen.

Igennem de seneste fire måneder har CJC Gruppen sammen med andre udbydere i branchen deltaget i Statens og Kommunernes Indkøbssamarbejde, hvor der årligt købes møbler og kontorartikler for 250 mio. kr. CJC Gruppens andel forventes at stige, idet virksomheden nu er bedre repræsenteret i hele landet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078