23948sdkhjf

SIS international A/S nedjusterer forventningerne

Som led i rekonstruktionen af koncernen indgår SIS international a/s betinget aftale om salg af aktier i Dannor Hass og Berg a/s og nedjusterer forventningen til resultatet i regnskabsåret 2004/2005, der afsluttedes 30 juni 2005, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse.
Dannor Hass og Berg A/S
SIS international a/s har med virkning per 30. juni 2005 indgået betinget aftale om salg af sine aktier i datterselskabet Dannor Hass og Berg A/S til LAKI A/S. LAKI A/S, der hidtil har ejet 33% af aktierne i Dannor Hass og Berg A/S, bliver med opfyldelsen af den betingede aftale eneejer af selskabet.

Nedjustering af forventning til årets resultat
I Fondsbørsmeddelelse nr. 2, 2005 – 23. februar 2005 udmeldtes en forventning om et samlet underskud før skat for regnskabsåret 2004/05 på 40 – 50 mio. DKK, hvoraf 15 – 20 mio. DKK vedrørte den ordinære drift.

Den driftsmæssige udvikling i 2. halvår har været dårligere end forventet i datterselskaberne SIS-USA og Dannor Hass & Berg. Resultatet i undervisningsdivisionen har ligeledes været lavere end forventet som følge af et lavere salg.

Det må således forventes at årets samlede underskud før skat vil blive forøget med 8 – 10 mio. kr. til i alt 50 – 60 mio. kr.
Hertil kommer realiserede konsekvenser af den igangsatte restruktureringsplan, herunder fra det betingede salg af Dannor Hass & Berg med indtil 10 mio. kr.

Med den udmeldte resultatforventning, vil koncernens forventede egenkapital pr 30/6-2005 således være mindre end koncernens aktiekapital.

Rekonstruktionen pågår
Udviklingen i SIS koncernens forretningsområder har naturligt været påvirket af de igangsatte restruktureringstiltag, men lever op til de målsætninger der redegjordes for i fondsbørsmeddelelse nr. 2 af 23. februar 2005. og det er ledelsens forventning, at de blivende forretningsområder vil udvise en positiv udvikling med gennemførelsen af planen.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra SIS international a/s, 7. juli 2005, Københavns Fondsbørs; http://www.cse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078