23948sdkhjf

Skræddersyet program til Setra

PLUS leverer i første omgang til to af Setras otte store distributionscentre i Sverige. PLUS har i tæt samarbejde med Haderup Træeksport og sin svenske agent indgået et spændende samarbejde med Setra Byggprodukter i Sverige, fremgår det af ITH Nyt nr. 75.
Setra Byggprodukter indgår i Setra Group, som er Sveriges største og Europas fjerde største koncern indenfor træindustri.

- Vi har lavet et skræddersyet produktprogram til Setra, som de kan tilbyde deres kunder i Sverige. Vi ser mere og mere, at de store kæder ønsker et lille sortiment, som de kan lagerføre. Vores produkter er samlet i et 4-siders katalog under navnet ”Trädgård 2005.” Setra har otte store distributionscentre i Sverige. Af disse vil foreløbig to starte med Plus varer, fortæller salgschef Mikkel Dall.

På det svenske marked bliver der i forvejen solgt Plus produkter til en del grossister. I Norge bliver salget stadig varetaget af importør RKC. Her planlægger PLUS en direkte tilstedeværelse på markedet fra 2006. I Finland har PLUS og Haderup Træeksport i to år leveret til Kesko, der er Finlands største kæde indenfor branchen.

Kilde: ITH Industri Invest A/S; ITH Nyt nt. 75 - http://www.ith.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078