23948sdkhjf

Vellykket leverance af engelsk storordre

Outline Vinduer leverer ikke færre end 800 vinduesenheder af såvel Basix som Futurix til første etape af det storstilede byggeprojekt Homerton Street i Cambridge og planlægger nu leverance til næste etape, fremgår det af ITH Nyt nr. 75.
- Byggeriet skrider planmæssigt frem. Leverancerne af de mange ordrer er planlagt grundigt, så de kommer i den rigtige rækkefølge og til tiden. Det gælder også Outline Vinduers 800 vinduesenheder, der er blevet leveret i den takt, der var brug for dem.

- Vi er regelmæssigt på byggepladsen og bidrager med vores produktviden, og det sætter entreprenøren The Highland Group, der bygger for Highland Property Limited, stor pris på, fortæller direktøren for Outline Windows UK, Richard Llewellyns, der har bragt ordren i hus med assistance fra sin estimator Tracy Dormann.

Hel lille bydel
Projektet er en hel lille bydel, der omfatter en hovedbygning i fem etager med ejerlejligheder, fitness-center med svømmehal, kontorer og butikker og en penthouse tårnbygning i 10 etager. Beboelsesdelen af komplekset omfatter 133 ejerlejligheder.

Futurix-elementerne med træ indvendig og aluminium udvendig skal primært anvendes i tårnbygningen, og de er valgt af vedligeholdelsesmæssige grunde.

Ny ordre på vej?
- En stor del af de 133 ejerlejligheder, der koster op til 4. mio. kr. stykket, er blevet solgt, og byggeriets anden etape, der omfatter 70 ejerlejligheder, er i støbeskeen. Erfaringerne fra første etape betyder at Outline Windows også har gode muligheder for at blive valgt som vinduesleverandør til anden etape, siger Richard Llewellyns.

Mange referencer
Området omkring Cambridge er blevet et af Oulines store salgsområder med en lang række forskelligartede referencebyggerier. Disse var sammen med god og tæt sparring med arkitekterne en væsentlig årsag til, at Outline kom med i Homerton Street.

Grund til optimisme
- I det hele taget tegner det lyst for Outline på det engelske marked. Der er stor interesse for produkterne, og introduktionen af det nye Futurix har skærpet interessen yderligere. PVC-markedet er nedadgående til fordel for Outlines brede produktpalette, siger Richard Llewellyns.

Kilde: ITH Industri Invest A/S; ITH Nyt nt. 75 - http://www.ith.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078