23948sdkhjf

Ny generation af kontorstole fra Interstuhl

I en pressemeddelelse præsenterer Interstuhl sin nye generation af kontorstole. Fremtiden hedder Silver og er designet af Hadi Teherani.
En stol til næste generation eller måske endda næste igen? Der findes vigtigere spørgsmål. En ting er sikkert, uanset hvor Silver - designet af Hamborgs toparkitekt Hadi Teherani – bliver set, så vækker den begejstring og fanger alles opmærksomhed. Sådan var også ved Orgatec 2002, hvor kollektionen af stole for første gang blev præsenteret som et projektstudie.

Siden da har Interstuhl og Hadi Teheranis kontor i Hamborg arbejdet intensivt med at gøre studiet perfekt og få det tilpasset markedet.

De arkitekter og indretningsarkitekter der allerede den gang helst ville have Silver med i deres projekter, har nu for alvor grund til at være glade: Silver har fejret sin officielle verdenspremiere på Orgatec 2004. Og nu 2 år efter den blev introduceret, sætter den stadig rammen for nye standarder.

Det helt igennem elegante og usammenlignelige aluminiumsstel med transparente hjul eller glidere, justeringselementer der er perfekt integreret i designet, kan med sikkerhed nemt blive betjent. Dette er karakteristiske træk der er med til, at de tre kontorstole og de tre konferencestole sætter et enestående præg, der ikke tidligere er set på kontoret. Stolene er udstyret med en skammel, der helt ukonventionelt beriger kontormiljøets høje kvalitet.

Formen på disse stole og formen på almindelige kontorstole ligger i bogstavelig forstand verdener fra hinanden. Det er derfor helt forståeligt, at Hadi Teharani erklærer, at Silver er ” den første kontorstol i det 21. århundrede”. Kun fremtiden kan fortælle om denne tese holder stik. Det er i hvert fald plausibelt.

Silver blev præsenteret på Copenhagen International Furniture Fair i Bella Centret tidligere i år.

Kilde: Pressemeddelelse fra Interstuhl, d. 27. juni 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157