23948sdkhjf

Europæisk designpris til dansk plejeseng

Lunderskov-virksomheden RotoBed har netop modtaget to priser ved årets uddeling af European Design Award (eDPA) for den model af rotationssenge, der blev sendt på gaden i marts.

Modellen hedder RotoBed Home, er målrettet de private hjem og kan derfor tilpasses i forskellige farver samt med forskellige sengegavle- og heste.

RotoBed Home vandt en eDPA i hele to kategorier: ”Design for Elders” samt ”Medical Furniture”. Oven i købet med så høj pointscore fra juryen, at begge priser er tilføjet hædrende omtale og titlen ”Top Design Winner”.

Fik pris sidste år
Det er ikke første gang, at der lander en pris hos RotoBed i Lunderskov.

RotoBed vandt sidste år IF Design prisen for en anden sengemodel, og med Home-modellen er det igen den danske møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen, som står bag designet.

RotoBeds indehaver glæder sig over, at han fra starten satsede alt på at få lige præcis Hans Sandgren Jakobsen til at tegne rotationssengene.

- Det er bevist, at omgivelserne påvirker vores velbefindende. Vi har altid lagt vægt på at skabe harmoniske senge, som ikke minder brugerne om deres begrænsninger, men om den frihed, sengen kan give dem. Hans Sandgren har været eminent til at løse den opgave, siger indehaver Martin Riis Holm.

European Product Design Award uddeles i 21 kategorier. Juryudvalget består af 17 uafhængige designere, designundervisere og redaktører.

Videoen er produceret af RotoBed

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203