23948sdkhjf

Flexibo vil importerer orientalske kvalitets-sofaer til Skandinavien

Flexibo A/S er navnet på et nyt import/eksportselskab, der har base i Sdr. Omme. Virksomheden vil med erfarne møbelfolk i rygge importere orientalske kvalitetsprodukter til Danmark, Norge, Sverige og på sigt Finland.

Flexibo vil importerer orientalske kvalitetssofaer til Skandinavien



Flexibo A/S, der er etableret af de erfarne møbelfolk Ole Johansen og Kim Frost, vil importere orientalske produkter, designet af den svenske møbelarkitekt Dan Ihreborn for producenten Soflex, til Skandinavien.

- Efter at flere danske og europæiske møbelfabrikker er lukket inden for de senere år, er der kommet et øget behov for designede kvalitetsmøbler i Skandinavien. Vi har selv købt mange møbler i udlandet, og rigtig meget i Italien, der dog ikke på længere sigt kan konkurrere prismæssigt, siger Ole Johansen til ErhvervsBladet.

Soflex-sofaerne, som Flexibo vil importere til Skandinavien, sælges i dag primært i Kina og Taiwan, hvor de produceres, ligesom Japan og USA er store markeder for sofaerne, der er designet af den svenske møbelarkitekt.

Sverige bliver foregangsmarked med en offensiv i efteråret og deltagelse på møbelmessen i Stockholm til februar. Salgspremieren i Danmark følger den svenske tæt, fremgår det af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078