23948sdkhjf

Danske virksomheder på besøg i Vietnams møbel boom

Danske virksomheder får nu chancen for at se nærmere på mulighederne i den vietnamesiske møbel-industri. Mød Vietnams møbelproducenter og deltag i den internationale møbelmesse i Ho Chi Minh Byen 2.-7. oktober.
Håndværksrådet og ambassaden arrangerer den 2.-7. oktober 2005 en dansk virksomheds-delegation til Ho Chi Minh Byen - det tidligere Saigon - der er Vietnams økonomiske kraftcenter.

Besøget er timet i forhold til den store internationale møbelmesse, der foregår i den samme uge i Ho Chi Minh Byens udstillingscenter.

Efter de senere års eksplosive udvikling er de vietnamesiske møbelproducenter nu blandt landets vigtigste eksporterhverv. I dag er Vietnam blandt Asiens største møbel-industrier. I 2004 passerede eksportindtægterne fem milliarder kroner.

Ambassaden forbereder en større stand på udstillingen for de danske virksomheder. Ugens arrangementer byder bl.a. på besøg hos vietnamesiske og danske møbelproducenter i Vietnam, et seminar om forretningsmulighederne og individuelle kontaktmøder.

Delegations-besøget henvender sig både til danske indkøbere, industrielle udstyrs-leverandører og virksomheder, som overvejer at source produktion ti l Vietnam.

Prisen for at deltage i delegationen, inklusive alle fælles-arrangementer, er DKK 10.700.

Du kan læse mere om turen til Vietnam hos Træets Arbejdsgiverforening

Kilde: Træets Arbejdsgiverforening; http://www.ta.di.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078