23948sdkhjf

ØT Gruppen ansætter ny administrerende direktør

Niels Vergmann tiltræder som ny adm. direktør i ØT Gruppen den 1. august, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

ØT Gruppen består af Østerbro, Søborg, Vejby og Hornbæk Tømmerhandel samt Københavns Listefabrik. 

De seneste fem år har ØT Gruppen fordoblet aktiviteten både på omsætning, resultat og antal medarbejdere og første halvår af 2020 har slået alle tidligere rekorder på aktivitet. Ifølge selskaber er tiden derfor inde til en styrkelse af ledelsen med en adm. direktør der er driftsorienteret, nærværende og tilstedeværende i forretningerne.   

Erfaren herre for bordenden
Den nye adm. direktør, 53-årige Niels Vergmann, er udlært i branchen og kommer med 35 års brancheerfaring, de seneste 5 år som direktør i XL Møens Tømmerhandel, tidligere blandt andet også stillinger hos A. Rindom og Sundolitt. 

Han afløser Peter Klindt Jørgensen der forbliver i direktionen, men skifter til sin oprindelige funktion som økonomidirektør med reference til Niels Vergmann. 

Peter Klindt Jørgensen vil fremover koncentrere sig om at fokusere på økonomi, regnskaber, administration samt søster- og datterselskaber med mere. 

Tømmerhandler og indehaver Allan Lundberg vil fortsat være en aktiv del af virksomheden med særlig fokus på salg, køb, kundepleje og service, med tiden dog nok i lidt mindre omfang end hidtil, oplyser ØT Gruppen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094