23948sdkhjf

Svogre har startet møbelvirksomhed under corona

Skønt de begge har andre fuldtidsjob, har svogrene Simon Brask og Henrik Brask for nyligt startet møbelvirksomheden Fynsk Snedkeri. Det har medført travlhed i weekenderne, for de håndlavede plankeborde er allerede i høj kurs, fortæller Fyns Stiftstidende.

Hvor Simon Brask til dagligt driver møbelvirksomheden Hipstory, er Henrik Brask tømrer, og nu har de altså samlet kompetencerne i Fynsk Snedkeri, der ifølge Simon Brask opstod lidt ved et tilfælde. Henrik Brask havde lavet et sildebensbord til sin svoger, og da der røg et billede på Instagram, blev det tydeligt, at der var en efterspørgsel.

I slutningen af maj gik de to så i luften med en webshop, og der blev indrettet showroom i Hipstorys lokaler på Frederiksberg.

– Vi har egentlig bare valgt at gå all in fra starten af, fordi vi tror på ideen. Så vi lejede værkstedet, købte materialer og kørte bankkontoen fuldstændig i bund. Der var ikke engang en femmer tilbage, en dag vi skulle ud og købe et eller andet skrammel, vi manglede, fortæller en grinende Simon Brask til avisen.

Bordene fra Fynsk Snedkeri er tænkt som et supplement til de møbler, Simon Brask sælger i Hipstory. Hipstory sælger billige møbler og henvender sig primært til unge mennesker, mens møblerne fra Fynsk Snedkeri er tiltænkt et lidt ældre publikum og ligger i den dyrere ende. På mindre end 14 dage er der indløbet 25 bestillinger, og således er der allerede nu ventetid på bordene fra den nystartede virksomhed.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094