23948sdkhjf

Nye savværksejere slog til på det helt rigtige tidspunkt

De nye ejere af Oksbøl Savværk & Trælast, Mogens Kingo og Allan Lundberg, har fået noget af en drømmedebut som virksomhedsejere i Vestjylland. De har svært ved at følge med efterspørgslen på de shelters og bålhytter, savværket fremstiller - produkter, som danskerne i høj grad efterspørger her i coronatiden.

Det skriver JydskeVestkysten.

Mogens Kingo og Allan Lundberg overtog virksomheden og de syv medarbejdere 1. juli, og Mogens Kingo fortæller til avisen, at han straks har kunnet mærke en tendens til, at det er blevet mere populært med friluftsliv.

Ud over de præfabikerede shelters og hytter sælger Oksbøl Savværk & Trælast også traditionelle trælastprodukter som eksempelvis lægter. Der er hører også et byggemarked med til virksomheden.

I JydskeVestkysten fremhæver Mogens Kingo, at shelterne og bålhytterne er et 100 procent dansk produkt, idet der anvendes dansk træ ved fremstillingen.

Thomas Kingo, der nu er daglig leder i Oksbøl, har tidligere ejet Hornbæk Tømmerhandel i Nordsjælland. Den solgt har for nogle år siden til Allan Lundberg, der også ejer tømmerhandler tpå Østerbro og i Søborg i hovedsområdet og i Vejby på Sjælland

Virksomheden i Oksbøl købte makkerparret af Anders Valentin Jensen, der etablerede savværket i 2009, men som har været nødt til at sælge på grund af sygdom.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.073