23948sdkhjf

Møbelmarkedets udvikling påvirker Vinderup Træindustri

Limtræsproducent Vinderup Træindustri i Vinderup påvirkes af møbelmarkedets udvikling. Når afmatningen rammer kunderne, påvirkes producenten af limtræ også. Virksomhedens omsætningen af faldet en smule.
Vinderup Træindustri er verdens førende indenfor fremstilling af limtræ til fyrretræsmøbler. Derfor påvirkes virksomheden også, når afmatningen rammer møbelmarkedet, ligesom råvareprisernes fald også sætter sit præg på bundlinien.

I løbet af det seneste år, har VTI næsten fået halveret sit resultat før skat til 2,4 mio. kr. Men resultatet er også påvirket af en række nødvendige investeringer i forbindelse med starten på et langvarigt samarbejde med Aage Østergaard Møbelindustri, der er en af de store producenter af fyrretræsmøbler i Salling-området tæt ved, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Regnskabet for 2004/05 forventes at ligge på samme niveau som sidste år, men outsourcing-aftaler, hvor møbelvirksomheder outsourcer produktionen af limtræ til VTI kan påvirke regnskabet, hvis de falder på plads.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07