23948sdkhjf

Køkkenproducent klar med temperaturfølsom sommerkampagne

Mens mange brancher gik helt i stå under corona-lockdown, har landets køkkenproducenter haf god vind i sejlene. Det gælder således også for Aulum-baserede Aubo, for hvem forsommeren traditionelt har været de mindst travle måneder. Sådan gik det ikke i år.

– Vi har haft et rigtigt flot salg hele forsommeren, fortæller adm. direktør og medejer Torben Andersen.

Derfor har Aubo Køkken & Bad nu planlagt det, de kalder en temperaturkampagne, som hele sommeren skal give danskerne varme-rabatter på køkkener. 

– Vi vil gerne være med til at give danskerne lidt at glæde sig over oven på et meget underligt forår i Coronaens skygge. Så har man også noget at glæde sig til, når nu de fleste ikke kan glæde sig til en udlandsrejse, siger Torben Andersen og fortæller om idéen bag kampagnen:

– Danskerne elsker at tale om vejret; vejrudsendelserne på TV har skyhøje seertal og vejr-apps og -hjemmesider er nogle af de allermest brugte i Danmark. Så denne sommer har vi besluttet at lade temperaturen bestemme rabatten.

Aubo

Aubo Køkken & Bad er en dansk familieejet virksomhed, som har hovedkontor og produktion i Aulum mellem Holstebro og Herning.

Her har den ligget siden 1985, hvor Jens B. Bertelsen grundlagde Aubo sammen med sin hustru Grethe.

I dag er Torben Andersen adm. direktør, men både Jens & Grethe stadig på fuld tid i virksomheden.

Torben Andersen håber på, at kampagnen kan give trafik i Aubos 22 danske køkkenbutikker fordelt over hele landet.

Læs også: Danskerne veksler aflyste ferier til nye køkkener

– Vi synes selv, det er en lidt anderledes og sjov måde at give kunderne en god rabat, og forhåbentlig vil varme-rabatten give anledning til mange både gode og uformelle vejr- og køkken-snakke rundt om i butikkerne, siger han.

Varmerabatten er helt simpel: Er der 22 grader Celsius udenfor, får man 22 pct. i rabat på både køkkenet og et stort udvalg af bordplader, vaske, blandingsbatterier og hvidevarer fra AEG. Den temperatur, Aubo retter rabatten ind efter, bliver hver dag målt kl. 12 midt i landet, Odense, ifølge DMI - så kunder i hele landet får samme varmerabat.

Temperaturkampagnen gælder ved køb i juli og august 2020 og levering senest den 31. oktober 2020.

Læs mere om: aubo
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.095