23948sdkhjf

Amerikansk ordre til Gubi

Den danske møbelvirksomhed, Gubi, har fået en stor amerikansk kontrakt i hus. Virksomheden skal levere kontormøbler til det genopbyggede World Trade Center.
World Trade Center 7 er ved at genopstå ved siden af der, hvor de to tvillingetårne stod engang. Allerede 1. august går Silverstein Properties, der står bag World Trade Center-komplekset, i gang med at udleje lokaler i den 52-etager høje WTC 7-bygning.

Salgskontorerne bliver udelukkende møbleret med møbler fra Gubi. Men planerne går langt videre. Arkitekterne bag WTC 7 er nemlig så fascinerede af Gubi’s kontormøbler, at der er planer om at indrette alle kontorer i bygningen med Gubi-møbler, hvilket selvsagt vil blive et enormt gennembrud for den danske møbelproducent, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Gubi er nye på det amerikanske marked. Faktisk var det først sidste år, at virksomheden gjorde sig bemærket.

- Det var først i foråret sidste år, at vi overhovedet gik ind på det amerikanske marked, men specielt vores deltagelse i indretningen af MoMA har givet en kæmpe interesse, som vi allerede tydeligt kan se på vores omsætning. Og kontrakten omkring World Trade Center har nogle meget store perspektiver for os, fortæller Gubi’s direktør, Jacob Gubi Olsen til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078