23948sdkhjf

Genrejst møbelproducent har vendt blikket mod udlandet

Der er sket meget hos Atbo, siden den hæderkronede reolproducent for halvandet år siden gik konkurs og efterfølgende blev genrejst under en ny ejerkreds.

Sortimentet er blevet udvidet fra reoler til i dag at indbefatte både borde og stole og med flere produktgrupper undervejs, og produktionsmedarbejdere og maskinpark er blevet flyttet fra Atbos eget snedkeri i Havdrup til et snedkeri på Falster.

 – Det har faktisk højnet kvaliteten, men det har også givet os mulighed for konstant at udvide repertoiret, fortalte Peter Mondrup, indehaver og adm. direktør tidligere på året om samarbejdet.

I dag fortæller direktøren til Finans, at Atbo det seneste år har haft fokus på at etablere et salgsnetværk i udlandet. Møblerne forhandles lige nu i Norden såvel som Storbritannien, Frankrig, Portugal og Italien, og listen skulle gerne blive længere.

– Mens den gamle strategi hvilede på det danske marked, skal vi nu ud på det internationale marked. Vi skal også sikre, at vi driver brandet med nye designs og skaber et helstøbt indretningsbrand, slår Atbo-direktøren fast.

Læs mere om: ATBO
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063