23948sdkhjf

Tvis/Modulia overtager Svane Køkkenet

Sidste år kom Svane Køkkenet på svenske hænder, da virksomheden blev en del af den svenske koncern Ballingslöv. Nu kommer virksomheden tilbage på danske hænder, idet Tvis/Modulia har overtaget Svane Køkkenet.
Tvis/Modulia, der har hovedsæde i Tvis nær Holstebro, har overtaget Svane Køkkenet fra den svenske køkkenkoncern Ballingslöv.

Svane Køkkenet er ikke ukendt for den danske køkkenproducent, idet Tvis/Modulia indtil nu har været leverandør af køkkenelementer til Svane Køkkenet.

Da Ballingslöv overtog Svane Køkkenet i 2004 var planen, at svenskerne med virkning fra 1. april i år selv ville producere køkkenelementerne, dels i Sverige, dels på en helt nybygget fabrik i Hedensted. Men da produktionen og logistikken ikke har kunnet fungere som forventet, måtte den svenske køkkenkoncern i går aftes meddele fondsbørsen i Stockholm, at den stopper sit Svane-projekt, fremgår det af Dagbladet Børsen.

I samme periode har Tvis/Modulia fået vind i sejlene med sit nyetablerede brand, Lifa Design, der er designet af Jacob Jensen. Når Svane Køkkenet nu er blevet en del af den danske køkkenkoncern, betyder det, at Tvis/Modulia skal ansætte omkring 40 nye kolleger inden for den nærmeste fremtid.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063