23948sdkhjf

Et køkken-koryfæ takker af

Efter at have arbejdet dagligt i næsten 45 år med Uno Form-varemærket, hvoraf de seneste 30 år har været hos Nobia Danmark, er det nu tiden for ”Mr. Uno Form” at takke af.

Christian Olesens rejse med Uno Form har været ganske enestående. De første 15 år arbejdede han med Uno Form fra butikker i København og London, hvorefter han i 1989 kom til Nobia som produktchef, da de overtog snedkerkøkkenbrandet.

- Christian Olesen har som General Manager for Uno Form gennem 21 år haft en enorm betydning for Uno Form og mærkets udvikling. Fra i 1989 at ligge i små lokaler i Himmerland, er Uno Form nu beliggende i en moderne fabrik i Farsø. Design og produktudvikling har altid haft Christians store interesse og mange produkter er blevet udviklet, samtidigt med at der er holdt en hånd over det originale Uno Form fra 1968, skriver producenten af snedkerkøkkener i en pressemeddelelse.

De sidste 2 år, efter generationsskiftet med nuværende Brand Director Peter Bisgaard, har han igen virket som produktchef, hvor han har løst yderligere vigtige opgaver for Uno Form.

Som tak for Christian Olesens utrættelige indsats, afholder Uno Form en reception mandag d. 29. juni kl. 13 – 15 i virksomhedens helt nye showroom på Tagtækkervej 4B, 5230 Odense M.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094