23948sdkhjf

Nyt om navne: JKE-jubilar og ny (mål)mand til NPI

Pladeproducenten NPI har ansat 47-årige Tony Tim Henriksen som ekstern sælger. Han skal betjene udvalgte kunder i Jylland og på Sjælland. Han har tidligere forestået salget af byggematerialer til tømrer, murer og håndværker i Midt- og Nordjylland.

Tony er uddannet tømmerhandler hos XL-Byg Vorup Tømmerhandel i Randers, men karrieren startede som målmand i Randers, senere i AGF og sluttelig i Southend United Football Club i England, hvor fodboldkarrieren, som for så mange andre, sluttede på grund af utallige skader. Tony har en bred og grundlæggende erfaring med byggematerialer og har en indædt interesse for materialerne, og han holder af at dele ud af sin viden omkring disse.

Han har været omdrejningspunktet for den markedsudvidelse, det tidligere Optimera, Saint Gobain gjorde i Viborg området. Her var han salgsleder for teamet og kontoret, indtil Saint Gobain valgte at lukke deres aktiviteter i de ikke lagerførende afdelinger i 2018.

Privat er Tony sammen med sin kone bosiddende i Dronningborg ved Randers.

Tony vil indgå i salgsteamet og vil hurtigst muligt, efter sit introforløb i virksomheden, begive sig rundt til kunderne i distriktet.

JKE-jubilar ville slippe for overarbejde
Henrik Nielsen fra Hjallerup kan netop nu fejre 35-års jubilæum hos den nordjyske køkkenvirksomhed JKE i Jerslev. I år fejrer JKE 50-års jubilæum, så det var ung virksomhed, som Henrik Nielsen kom til. Imidlertid havde den allerede dengang et godt ry som arbejdsplads.

– Jeg var 20 år og arbejdede i landbruget, hvor jeg kørte for en maskinstation. Jeg var så træt af overarbejde evig og altid og havde sagt til min onkel – som arbejdede ved JKE – at han gerne måtte sige til, hvis der blev et ledigt job hos virksomheden, der allerede dengang havde et godt ry og ordnede forhold.  Jeg fik jobbet og blev første dag spurgt, om jeg lige kunne arbejde over, siger Henrik Nielsen med bredt smil.

JKE havde vokseværk og udvidede fabrikken i Jerslev for femte gang i 1985, da Henrik Nielsen kom til. Ankomsten skræmte ham ikke væk, og han vendte aldrig tilbage til landbruget. Han fremhæver sin arbejdsplads for et fantastisk godt kammeratskab, ordnede forhold og plads til at arbejde selvstændigt. Selv har han arbejdet med alt fra at samle køkkenskabe og samle skuffer til malerafdelingen, hvor han arbejder nu.

Henrik Nielsen er den medarbejder, der har været næst længst hos JKE. Hans kollega, Oskar Nielsen, havde 45-års jubilæum sidste år og arbejder på 46. år hos JKE, der sætter en stor ære i at kunne fastholde medarbejderne i så mange år som muligt.

– Det er afgørende for en virksomhed, at vi har erfarne og tilfredse medarbejdere, så et jubilæum er altid en positiv begivenhed, som vi fejrer. Det er trofaste og tilfredse medarbejdere som Henrik Nielsen, der viderefører den gode arbejdskultur til nye medarbejdere. Det er kilden til et positive arbejdsmiljø, som vi har oparbejdet gennem mange år, fortæller Claus Beier, administrerende direktør hos JKE.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11