23948sdkhjf

Jysk skole vinder Kinnarps-konkurrence

3.-4. klasse på Starup Skole i Varde modtager i denne uge Kinnarps-møbler for 100.000 kroner som belønning for deres kreative og nytænkende bud på 'Fremtidens Klasselokale'.
En kombineret sofa og arbejdsbord, en klatrevæg med stillearbejdspladser bagved samt et par hængekøjer til fordybende læsning.

Det var blot nogle af de kreative og innovative idéer, som eleverne i 3.-4. klassetrin på Starup Skole i Varde havde til deres drømmeklasselokale.

Og da det hele blev præsenteret i et flot, rumlig model i forholdet 1:10, var hverken jury eller de mange der afgav deres stemme i tvivl – her var vinderen i konkurrencen 'Fremtidens Klasselokale'.

Folkeskolen er Danmarks vigtigste arbejdsplads
'Fremtidens Klasselokale' er iværksat af indretningsvirksomheden Kinnarps for at sætte fokus på vigtigheden af at et godt lærings- og arbejdsmiljø i folkeskolen.

- Vores børn fortjener lige så gode rammer, som de voksne – både når det gælder ergonomi, miljøvenlighed og fleksibilitet, siger Kinnarps Danmark's salgsdirektør, Søren Stryhn.

Eleverne har brugt otte uger med dobbelttimer i billedkunst på at udarbejde projektet, og ifølge SFO-leder Stefan Lillelund har processen givet børnene en bevidsthed om, at man kan indrette sig på mange forskellige måder, mens man arbejder og går i skole.

Stor interesse for konkurrencen
Alle landets 4.- og 5. klasser har kunnet deltage i konkurrencen. Over 100 klasser tilmeldte sig, og ud af 88 meget kreative og forskellige forslag blev 10 finalister udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra arkitektfirmaet Formsprog og fra Kinnarps.

Den endelige vinder blev fundet på demokratisk vis, da man kunne stemme på alle projekterne på kinnarps.dk og på Facebook. Der blev afgivet 9.830 stemmer, hvoraf de 2.607 tilfaldt vinderprojektet. Nu får eleverne fra Starup Skole for 100.000 kr. Kinnarps-møbler efter eget valg til at realisere klasselokale-drømmen.

Præmien overrækkes af Kinnarps-salgschef Søren Stryhn fredag d. 18. november kl. 9.45 ved en lille festlighed på Starup Skole, hvor der bl.a. vil være kagemand til alle på skolen, og pressen er velkommen til arrangementet.

I Danmark har Kinnarps hovedkontor i Brøndby samt afdelinger i Aarhus, Aalborg og Middelfart med eget showroom. 76 medarbejdere bringer komplette indretningsløsninger ud til den private og offentlige sektor – fra kontorer, skole- og uddannelsesmiljøer til pleje- og sundhedssektoren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081