23948sdkhjf

Ny direktør til Bygma-ejet trælastagentur

Jesper Sæthre (53) er pr. 1. juni 2020 ansat som ny adm. direktør i trælastagenturet A/S Hjalmar Wennerth, der er ejet af Bygma Gruppen. 

Jesper Sæthre kommer senest fra en stilling som key account manager hos Södra Timber A/S. Han har tidligere arbejdet som salgskonsulent hos HH Træ & Finer, ligesom han i mange år var afdelingsdirektør hos Keflico A/S.

Gennem det meste af sin karriere, har Jesper Sæthre beskæftiget sig med handel med træ. Han kender de fleste tømmerhandler i Danmark og har indgående kendskab til salg, indkøb og projektarbejde, da han tidligere har bestridt funktioner på mange niveauer i træbranchen.

– Det er et privilegie at komme til at arbejde for Hjalmar Wennerth. Det er Danmarks største trælastagentur, som i branchen er kendt og respekteret for sin faglighed og sine resultater. Det er forpligtende at være med til at sikre den flotte udvikling fremover. Det ser jeg som en god og spændende udfordring, udtaler Jesper Sæthre i en pressemeddelelse.

Ridesportsentusiast ud af træfamilie
Selv er den nye direktør født ind i en ’træfamilie’. Både hans far og farfar var snedkermestre, og passionen for træ har fulgt ham fra barndommen.

Jesper Sæthre kommer oprindelig fra Odense, og er i dag bosat i Greve sammen med sin hustru Jette og en hjemmeboende søn på 16 år. Parret har også en datter på 22. Begge børn er sportsudøvere inden for hhv. elitebadminton og ridesport, så megen af familiens fritid bliver tilbragt i sportshaller og til ridestævner. Jesper har, ligesom hustruen, selv dyrket ridesport siden barndommen. Men i dag nyder han lige så meget at sejle med sin lille båd i Køge Bugt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093