23948sdkhjf

IT-anvendelsen sættes i fokus

Mange virksomheder får ikke nok ud af deres IT-investeringer, fordi medarbejderne ikke er uddannet til at bruge programmerne optimalt. En af de virksomheder, der vil have mere ud af IT-investeringerne er pumpekoncernen Grundfos, der har hovedsæde i Bjerringbro.
Mange af Danmarks virksomheder – store som små – foretager omfattende IT-investeringer, men virksomhederne får ikke nok ud af de store investeringer.

En af landets store virksomheder, vil sætte mere fokus på at få større udnyttelse af IT-systemerne, hvorfor Grundfos’ koncernchef, Jens Jørgen Madsen, overvejer at skrue ned for udviklingen for at få en bedre udnyttelse af koncernens IT-systemer.

- Jeg kunne godt finde på i et år at skrue indsatsen for at skabe nyt ned og så sætte ind med mere uddannelse. Det er et generelt problem, at man - og det gør vi også - bruger relativt for få ressourcer på at uddanne folk i at bruge IT effektivt. Det ville have en utrolig effekt, hvis alle snart 7.000 medarbejdere på vort SAP-system blev bare fem procent mere effektive. Derfor vil jeg anbefale - og vil også gøre det i Grundfos - at vi opprioriterer uddannelsen, sagde Grundfos’ koncernchef Jens Jørgen Madsen, ved en konference med Dansk IT som vært i sidste uge, fremgår det af Berlingske Tidende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078