23948sdkhjf

Dobbelt skills-vinder starter egen forretning

Kirsten Østergaard snuppede under sin læretid to førstepladser til DM i Skills. Nu har den 33-årige møbelpolstrer slået dørene op til sit eget værksted på Årupgade i Aabenraa.

Det skriver JydskeVestkysten.

Kirsten Østergaard blev uddannet hos Kjærs Auto- og Møbelpolstring i Rise, og i både 2013 og 2014 kunne løb hun med sejren til DM i Skills. Efter endt uddannelse fik hun job hos en fynsk møbelpolstrer, men efter seks års ansættelse her, blev tiden altså moden til nu at stå på egne ben.

Derfor har hun åbnet Den lille Møbelpolstrer – et navn, der dels er en reference til Kirsten Østergaards klejne størrelse på omtrent halvanden meter, dels bunder i det faktum, at der er tale om en enkeltmandsvirksomhed. Og hun er overbevist om, at kundegrundlaget er der:

–  En god møbelpolstrer er en mangelvare. Det er en bred uddannelse, så jeg kan jo det hele. Dem er der ikke mange af her i området. Vi er spredt ud over hele landsdelen, så der er langt mellem os, hvilket igen betyder, at der er kunder nok til os alle, siger Kirsten Østergaard til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094