23948sdkhjf

Fremgang hos nordjysk møbelproducent

Den nordjyske møbelproducent Højer Møbler A/S, der hører hjemme i Vester Hassing nord for Aalborg har fremgang. Årsagen skal findes i kommunalreformen og virksomhedens fokus på produktudvikling.
Højer Møbler A/S er en mindre møbelproducent, der udelukkende fremstiller møbler til undervisningssektoren. Virksomheden oplever en fremgang, der sætter sit positive præg på virksomhedens omsætning.

Højer Møbler får hovedsageligt fremstillet sine produkter hos danske underleverandører, og har således fokus på produktudvikling.

Et af de fokusområder virksomheden har haft i sin produktudvikling er møbler, der egner sig til de fremtidige principper om fleksibel læring, og dette er begyndt at give genlyd i landets kommuner, hvor man skal efterleve kravene til fremtidens undervisning.

- Snart skal mange mindre kommuner lægges sammen til større enheder. Det betyder, at de begynder at se på, hvordan de hver især har organiseret sig bl.a. på indkøbssiden - herunder indkøb af skolemøbler. I den proces er mange kommuner samtidig begyndt at interessere sig for, hvordan de kommer rigtigt i gang med fleksibel læring, hvor der tages individuelle hensyn til den enkelte elev, siger Jens Højer, der er i spidsen for virksomheden, til ErhvervsBladet.

Virksomheden startede i 1991 og siden da har den primære målgruppe været folkeskoler. For nylig er det dog lykkes Højer Møbler A/S at vinde store ordrer på tekniske skoler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08