23948sdkhjf

Ikea genåbner uden kötbullar

Ikea gør nu klar til at genåbne sine fem danske varehuse, efter de i en måned har været lukket på grund af corona. Det er imidlertid ikke alt, der bliver som det plejer, når saml-selv-møbel-kæmpen igen slår dørene op den 27. april. Det oplyser Ikea på sin hjemmeside.

For os er det allervigtigste, at vi åbner op på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre det lettere at passe godt på hinanden, står der på hjemmesiden.

Således vil kunderne altså blive mødt af en række konkrete tiltal, der skal hindre spredningen af Covid-19 i Ikeas varehuse. Det betyder blandt andet, at både restaurant og legeland fortsat holdes lukket, mens der dog åbnes for bistroerne, så sulten kan stilles med veggie hotdogs og plantebaserede softice.

Derudover er der sat ind med ekstra rengøring, hyppig udluftning, afstandsmarkeringer på gulvet, samt plexiglasafskærmninger og spritstandere, ligesom der er opsat kundetællersystemer, der skal sikre, at der ikke kommer for mange kunder i varehuset. Sidstnævnte er dog ikke noget, Ikea forventer vil skabe problemer.

– Alle vores varehuse er så store, at vi mere end opfylder myndighedernes krav om 4 m2 per kunde. Faktisk er varehusene så store, at vi endnu aldrig har oplevet, at der kun var 4 m2 per kunde. Selv ikke på de travleste dage med allerflest besøgende, slås det fast på hjemmesiden.  

 

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125