23948sdkhjf

Lokal hæder til sydfynsk savværk

Faaborg-Midtfyns Erhvervsråd har netop kåret PA Savværk i Korinth til Årets Virksomhed. Det fortæller Fyens Stifstidende.

Virksomheden modtager prisen, fordi der på PA Savværk arbejdes detaljeret med kvalitet, bæredygtighed og sporbarhed, og blandt andet har savværket som det første i den danske træindustri opnået den ambitiøse Cradle-to-Cradle-certificering. 

-  I Erhvervsrådet vil vi gerne arbejde endnu mere tydeligt med at leve op til FN's Verdensmål og skabe bæredygtige virksomheder, der tænker på fremtiden. Og her er PA Savværk og Kim Axelsen et forbillede for andre virksomheder. De er målrettet gået efter den sværeste af alle certificeringer og lykkes med at have en sund virksomhed, både i forhold til økonomi og arbejdsklima, siger Johnny Poulsen, formand for erhvervsrådet, i en pressemeddelelse.

For Kim Axelsen, ejer af PA Savværk, er den lokale anerkendelse af de ansatte og deres arbejde vigtig.

- Vi bruger lokal arbejdskraft, støtter gerne det lokale, og jeg har en fornemmelse af, at de ansatte er stolte af det, vi laver her. Men virkeligheden er, at fordi vores produkt ligger i den dyrere ende, har vi faktisk ikke ret mange lokale kunder. Det meste sender vi til Nordsjælland eller lignende. Derfor betyder det måske ekstra meget for os at få en lokal anerkendelse. Med denne titel kan jeg sige til medarbejderne: Se, de andre ser også, at vi gør det godt, siger Kim Axelsen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096