23948sdkhjf

Nyt om navne: Vinduesproducent opruster på salg og marketing

Dawid Malesa, 42 år, er pr. 1. april 2020 tiltrådt en nyoprettet stilling som Sales Manager hos Glaseksperten, som ligger i Hjørring. Ansættelsen sker med henblik på at styrke og udbygge virksomhedens position på det svenske marked.

Dawid har tidligere erfaring med salgsledelse og kommer senest fra en lignende stilling hos Q-railing. Han er desuden uddannet Bachelor of Business i International Business fra Auckland University of Technology i New Zealand og University of Lincoln i England.

Privat er Dawid bosiddende i Halmstad, Sverige.

Ny projektleder til marketing
Karin Møller Toft, 38 år, er pr. 16. marts 2020 tiltrådt som projektleder hos Glaseksperten i Hjørring. Her kommer hun til at indgå i marketingteamet i en nyoprettet stilling som projektleder. Hendes primære opgave bliver at udvikle salgsmateriale og øge kendskabet til Glaseksperten, herunder virksomhedens afdeling Vinduer & Døre.

Karin har en HD i afsætning fra Aalborg Universitet og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Norlys. Hun har stor erfaring inden for både marketing og projektledelse med tidligere ansættelser hos Color Line, Stena Line Travel Group samt Weber.

Privat bor Karin i Hjørring med sin ægtefælle og to børn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109