23948sdkhjf

Tvilum starter så småt op igen: Vi har øvet os på krise i to år

Hos Tvilum i Fårvang forventer man at være oppe på godt 20 procent af produktionskapaciteten efter påske. Det skriver Midtjyllands Avis.

For to uger siden meddelte møbelproducenten, at man lukkede ned for produktionen og sendte hovedparten af de omkring 730 medarbejdere hjem med lønkompensation fra staten. I går startede produktionen så småt op igen, da man hos Tvilum har besluttet at øge produktionen af de bedst sælgende varer. Det fortæller adm. direktør Torben Porsholdt til avisen.

Han oplyser, at møbelfabrikken løbende vil justere produktionen og forholde sig til ordresituationen. Og selvom Torben Porsholdt finder det ”træls”, at virksomheden her godt to år efter konkursen skal forholde sig til endnu en krise, peger han på, at Tvilum meget vel kan være bedre rustet til at komme igennem end konkurrenterne.

– Der er medarbejdere, der har udtrykt nervøsitet for, om der er et Tvilum på den anden side af stormen, men det er jeg ikke nervøs for. Jeg er tryg ved situationen. Vi har på Tvilum de seneste to år » øvet os «. Vi har løftet firmaet ud af en konkurs til at være en forholdsvis robust virksomhed, slår direktøren fast.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109