23948sdkhjf

Designvirksomhed giver coronastøtte til den lokale detailhandel

Der er stille i landets gågader for tiden, og det gælder også i Aalborg, hvor designvirksomheden Sackit har til huse. Nu har virksomheden, der også selv er hårdt ramt af coronakrisen, imidlertid fået en idé, der skal komme byens butikker til gode.

– Vi har kort fortalt besluttet at forære alle vores kunder et gavekort til Aalborg City på 25 procent af det beløb, de handler hos os for. Så for hver for eksempel 1000 kr., man handler hos Sackit for, får man tilsendt et gavekortbevis på 250 kr. til Aalborg City, fortæller adm. direktør Kristoffer Glerup i en pressemeddelelse.

Han understreger samtidig, at han ville ønske, Sackit kunne hjælpe i hele landet, men har valgt at fokusere lokalt i håb om, at det bedre vil kunne mærkes. Her gav Aalborg Citys gavekort-setup en mulighed for at koble systemerne sammen og realisere idéen inden for få dage.

Kristoffer Glerup fortæller, at også Sackit selv er hårdt ramt af faldende salg.

– Vores økonomi er også ekstremt hårdt ramt. Vi har måttet afskedige fire medarbejdere og ser ind i en påske, hvor vi slet ikke forventer det salg på for eksempel udendørs møbler som ellers. Vi har mere end nogensinde brug for at booste vores omsætning, slår han fast.

Byder kopister velkommen
Hos Aalborg City, der har måttet aflyse samtlige events og arrangementer i påsken, er man meget taknemmelige for omtanken og sætter stor pris på al støtte i øjeblikket, blandt andet gennem salg af gavekort: 

–Det er en fortvivlende situation for detailhandlen. Butikker, caféer, kulturtilbud osv. er jo noget af det, der skaber liv og atmosfære i en by og giver en lyst til at bo og leve der, siger Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City, og fortsætter.

– Det vil være en katastrofe for byen, hvis den aktuelle krise kommer til at betyde, at vores midtby bliver mindre levende og varieret. Derfor gør det mig glad og varm om hjertet, og jeg synes, at det er så god stil og et supersympatisk tiltag fra Sackit.

Gavekortet til Aalborg City er gyldigt i de ca. 150 butikker, spise- og oplevelsessteder, der er medlem af foreningen og kan indløses, når det igen bliver muligt at shoppe og nyde en kop kaffe eller en god frokost i Aalborg centrum.

Normalt er designfirmaer ikke meget for kopister, men denne gang ser Sackit meget gerne, at idéen om at give noget ekstra til egne kunder og samtidig hjælpe den trængte, lokale detailhandel bliver grebet af andre virksomheder, der også trænger til et omsætningsboost.

– Vi kommer kun gennem det her ved at hjælpe hinanden, og vi håber og tror, at gode tiltag vil inspirere til andre gode tiltag, så vi hjælper og støtter hinanden gennem denne tid, som er svær for alle virksomheder, siger Kristoffer Glerup.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078