23948sdkhjf

Tæppekoncern hjemsender op mod 140 ansatte

Ege Group gør nu brugt af lønkompensationsordning, der gør det muligt at få refusion for en stor del af lønnen for hjemsendte medarbejdere.

Tæppekoncernen oplyser i en pressemeddelelse, at man forventer at hjemsende 130-140 af 450 medarbejdere i Danmark.

Hjemsendelserne kommer til at omfatte både funktionærer og timelønnede samt være fordelt på de forskellige brands og geografiske lokationer i koncernen.

- Det forhøjede loft for lønkompensation har gjort ordningen betydeligt mere relevant, især når man har mange funktionærer, ligesom den øgede fleksibilitet i aftalen har været en afgørende faktor for beslutningen om at indtræde i lønkompensationsordningen, lyder det i en pressemeddelelse fra koncernen.

Vil undgå fyringer
Adm. direktør John Vestergaard understreger da også, at Ege Group håber på, at man med hjemsendelserne kan afbøde coronakrisens påvirkning i en grad, så fyringer undgås.

- Vi oplever en meget positiv indstilling hos medarbejderne til at få tingene til at fungere i denne svære tid og vi håber på, at vi ved hjælp af lønkompensationsordningen kan nå igennem krisen og frem til en tid, hvor vi forhåbentlig igen kan se stigende aktivitet.

Ege Group består af virksomhederne Ege Carpets (Herning og Gram), Hammer Tæpper (Herning), Bentzon Carpets (Middelfart) og Carpet Concept (Tyskland).

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125