23948sdkhjf

Sanitetsproducent kaster sig over møbler

Geberit er primært kendt for sine toiletter og bideter, men nu er sanitetsproducenten klar til at udvide sit forretningsområde. Det sker med lanceringen af fem komplette badeværelsesserier, der kombinerer toiletter og håndvaske med skabe, skuffeenheder og hylder. Det oplyser Geberit i en pressemeddelelse.

– Introduktionen af fem komplette badeværelsesserier til det danske marked er et svar til vores mange professionelle kunder, siger Nina Slothuus Nielsen, Marketing Manager i Geberit Danmark, og fortsætter:

– En komplet portefølje af sanitære løsninger fra ét og samme brand har længe været efterspurgt, og vi glade for nu at kunne levere præcis det fra april 2020.

De fem serier er ifølge producenten konstrueret og tegnet i tidssvarende designs, der er lette at integrere i både moderne hjem og på offentlige steder – med holdbarhed, komfort og rengøringsvenlighed i top. Derudover dækker de fem serier over forskellige prissegmenter, samtidig med at ifølge Geberit de imødekommer kundernes krav til innovation, funktionalitet og æstetik.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079