23948sdkhjf

Skagerak lancerer leje-løsning

Med det nye koncept Rent vil designvirksomheden Skagerak nu tilbyde udemøbler på abonnement.

Løsningen gør muligt for kunderne at teste forskellige stilarter af i haven, ligesom man slipper for at opbevare møblerne, når sæsonen er forbi. I stedet henter virksomheden møblerne igen, sætter dem i stand og sender dem videre til nye brugere, og hos Skagerak lægger man især vægt på det bæredygtige aspekt i den nye leje-løsning.

– Hos Skagerak sætter vi barren højt for at udvikle produkter, der er skabt med håndværksmæssig omhu, hensyntagen til miljøet og en varm og vedkommende æstetik. Det er også bæredygtighed for os. At tingene lever og overlever i det lange perspektiv. At de patinerer og akkumulerer historier. For i vores verden er gode historier og relationer det vigtigste, og vi bestræber os på at designe produkter, der er nemme at skabe dem med, fortæller adm. direktør og Skagerak-ejer Jesper Panduro i en pressemeddelelse.

Ifølge virksomheden er møblerne skabt til at blive brugt i mange år, og der skelnes derfor heller ikke mellem udlejningen af helt nye havemøbler eller møbler, der er patineret af tidens tand.

– Så længe de er velholdte, er kvaliteten den samme, og kan holde til endnu flere generationer under åben himmel, slår Skagerak fast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079